«Τις σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας όπως στην εποχή της κυβέρνησης Σημίτη – Πάγκαλου», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

«Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια για το εσωτερικό της Τουρκίας. Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Η απάντηση θα είναι, όμως, συντριπτική αν προκληθούμε από την Τουρκία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Δεν σέβονται τίποτα», είπε ακόμα αναφερόμενος στους Τούρκους.

«Η μπούργκα έχει εγκαθιδρυθεί στην Τουρκία. Ο ISIS έχει εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης», ανέφερε ακόμα ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος, αναφερόμενος στη μεταναστατευτική πολιτική της χώρας, από την οποία , όπως είπε, κερδίσαμε, εξήγησε: «Η Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο ακραίων ομάδων διότι ήλθε δίπλα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη σε δύσκολη στιγμή. Οι άνθρωποι βρήκαν εδώ στοργή. Έχει εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η στάση της χώρας μας» σχολίασε.

Υπενθύμισε δε ότι συριακά πλοία ήταν εκείνα που διέσωσαν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας και Σύροι γιατροι ήταν οι πρώτοι που έφθασαν στην Κύπρο κατά την εισβολή

Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον τηλεοπτικό σταθμο ΣΚΑΙ έκλεισε με τα μικρά παιδιά από τη Δονούσα να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο στο νηπιαγωγείο στο νησί με την ευκαιρία των εγκαινίων του, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του.