Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εν λόγω έγγραφο φέρεται να μην έχει πρωτοκολληθεί, με την Εξεταστική Επιτροπή που ήδη ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση, να πρέπει να αναζητήσει το «μυστικό σύμφωνο» είτε από τον σημερινό αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είτε από τους άλλους συνυπογράφοντες.
 
Όπως αναφέρεται, στη δικογραφία για το ξεπούλημα του νοσοκομείου Ντυνάν υπάρχει ένα τριμερές σύμφωνο με ρήτρα εμπιστευτικότητας, το οποίο φέρεται να έχει συνταχθεί στις 28 Μαρτίου 2014. 
 
Το σύμφωνο φέρεται να υπογράφηκε από τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, το Νοσοκομείο Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αγόρασε το Ντυνάν μέσω θυγατρικής της. 
 
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το έγγραφο φέρεται να μην πρωτοκολλήθηκε κατόπιν απαίτηση του Αδ. Γεωργιάδη, ενώ ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Ιδρύματος Ντυνάν, Ανδ. Μαρτίνης, ισχυρίζεται πως στο μυστικό σύμφωνο περιγράφεται η διαδικασία με την οποία θα γινόταν η εκποίηση του Ντυνάν, που έλαβε χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου.
 
Από τη μεριά του, ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε την Τετάρτη πως το σύμφωνο δεν ήταν κρυφό, και πως χάρη σε αυτό πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου για πρώτη φορά. Επίσης, ισχυρίζεται πως το έγγραφο περιλαμβάνεται στη δικογραφία, μετά από προ τριμήνου απαίτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
 
«Όταν θα τελειώσει η συζήτηση περί “Ερρίκος Ντυνάν” στην Εξεταστική της Βουλής, θα βάλω on camera έναν – έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητάει συγγνώμη» δήλωσε στο Σκάι, ενώ χαρακτήρισε το δημοσίευμα της «Αυγής» ως «παρακμή της Αριστεράς».
 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα δημοσιεύματα που υπήρξαν στον τύπο την επίμαχη περίοδο της σύναψης του μνημονίου μεταξύ Γεωργιάδη, Μαρτίνη και τράπεζας Πειραιώς, αναφέρονται μεν σε σχέδιο διάσωσης του νοσοκομείου, χωρίς να γίνεται αναφορά σε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του.