Ο παλαιοημερολογίτης κληρικός βρέθηκε στην πλατεία Εβραίων της Λάρισας, όπου και βεβήλωσε το μνημείο του Ολοκαυτώματος, δηλώνοντας πως «ούτε 600.000 δεν καθάρισε ο Χίτλερ».

Η δραστηριότητά του έχει πλέον δεν περιορίζεται σε μηνύματα υπέρ της πίστης του και κατά του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς δεν διστάζει να εμφανιστεί σε βίντεο, όχι μόνον να βεβηλώνει ένα μνημείο, αλλά και να καλεί ανοικτά άλλους ανθρώπους σε τέλεση εγκληματικών πράξεων.

Παρακολουθήστε το βίντεο από τον βανδαλισμό του μνημείου του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα:

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος άνθρωπος βανδάλισε ένα έργο τέχνης, και συγκεκριμένα, το έργο του εικαστικού Τάσου Νυφαδόπουλου, ένα γλυπτό με θέμα την κρίση, καλώντας το γλυπτό, μεταξύ άλλων, ως «σατανιασμένο άγαλμα της νέας εποχής, μασωνικό».

Μάλιστα, μετά τον βανδαλισμό, ο καλλιτέχνης απηύθυνε έκκληση μέσω κοινωνικών δικτύων για να μπει ένας φραγμός στη δράση του. «Μιλάω δημόσια για  αυτό το γεγονός γιατί αν επιτρέψω να περάσει έτσι είναι σαν να γίνομαι συνένοχος προς όποια άλλη πράξη βαρβαρότητας κάνει στο μέλλον σε δημόσια Τέχνη. Καλώ όλους να μοιραστούν αυτό το βίντεο  στα social media που διαθέτουν ώστε να μη μείνουμε σιωπηροί σε μια τέτοια πράξη».

Παρακολουθήστε το βίντεο του Τ. Νυφαδόπουλου: