Σύμφωνα με το contra24, ο νέος ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, πρόεδρος του ΕΠΣ Μακεδονίας, κατάφερε να επικρατήσει με 48 ψήφους έναντι 21 του αντιπάλου του, ενώ δυο ήταν τα λευκά. Σημειώνεται πως ο αντίπαλός του ήταν ο Γιώργος Καλατζής, πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, που είχε τη στήριξη τόσο της διοίκησης του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού.

Η νέα διοίκηση είναι η πρώτη για την ΕΠΟ μετά την προσωρινή που είχε οριστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως παύει η επιτροπεία της FIFA και της UEFA.

Ακόμη, κατά τη διαδικασία ασκήθηκε προσφυγή δύο σωματείων και παραγόντων της ΕΠΣ Ηρακλείου κατά της εγκυρότητας των εκλογών, που όμως έπεσαν στο κενό, με το αποτέλεσμα πλέον να μην αμφισβητείται.

Οι ψήφοι ήταν 71 συνολικά. Οι 54 Ενώσεις, οι 16 ΠΑΕ της Super League και 1 της Football League. Το αποτέλεσμα φάνηκε από νωρίτερα, όταν εγκρίθηκε το καταστατικό με 49-19. Πλέον, όπως αναφέρεται, η ΕΠΟ μπαίνει σε εποχή Γραμμένου, ο οποίος καλείται να λύσει τα πολλά προβλήματα και τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας και την παρακολούθηση των διεθνών συνομοσπονδιών.