Πολιτική ανάλυση (βλ. γκρίνια), κριτική, μιζέρια, μουρμούρα, θέματα που απασχολούν ή θα πρέπει να απασχολούν στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, πάντα σε εύθυμη διάθεση, με χιούμορ και το στυλ και την ποιότητα του ThePressProject. 

Όπως υποσχεθήκαμε από το καλοκαίρι, το καθημερινό πρόγραμμα του TPP θα είναι πλέον δίωρο, με νέα πρόσωπα, ευρύτερη θεματολογία και περισσότερες συνεντεύξεις. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα βρίσκονται και on demand στην ιστοσελίδα του ThePressProject, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο οι συνεντεύξεις και τα ειδικά θέματα του ραδιοφώνου θα μπορούν να βρίσκονται και γραπτά.

Ήδη έχουμε συμφωνήσει ή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ραδιόφωνα της περιφέρειας για την αναμετάδοση των εκπομπών και στα FM (η πρώτη λίστα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα). Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ενδιαφέρονται να αναμεταδίδουν τις εκπομπές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 210 522 9567 και στο email [email protected].

Και μην ξεχνάτε να υποστηρίζετε το TPP και να γίνετε μέλη των 1101, γιατί σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Ακολουθεί μια πρώτη παρουσίαση των εκπομπών που θα σας κρατήσουν συντροφιά τη νέα χρονιά.


Η Φάρμα των Ζώων

Στην καθημερινή εκπομπή του TPP, 5 με 6 το απόγευμα, Κωνσταντίνος Πουλής και Θάνος Καμήλαλης σας υποδέχονται στη «Φάρμα των Ζώων», μια εκπομπή ενημέρωσης, ανάλυσης, με ήχους άγριων ζώων και το πιο παράξενο ζώο του δάσους: Εντελώς ανεξάρτητη ενημέρωση.

Μια ραδιοφωνική φάρμα χωρίς παπαγαλάκια, σκυλιά αφεντικών, γάτες ιμαλαΐων και χωρίς κρατικό ή ιδιωτικό χορηγό, με χορηγό μόνο τους αναγνώστες και ακροατές μας. 

Οι Γνωστοί Άγνωστοι

Η Τζένη Τσιροπούλου και η Νάντια Ρούμπου θα σας συναντούν ραδιοφωνικά κάθε Πέμπτη από τις 4 μέχρι τις 5. Η εκπομπή θα αντλεί τη θεματολογία της από τη δεξαμενή της κοινωνίας, του πολιτισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.ά και κάθε φορά θα φιλοξενούμε στα μικρόφωνα του ThePressProject έναν νέο καλεσμένο, τον οποίο θα βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις δικές μας αλλά και δικές σας. Παίρνοντας μια ανάσα από την επικαιρότητα, θα περιεργαζόμαστε λίγο πιο άγνωστα θέματα, καθώς και διαφορετικές πτυχές πολυσύχναστων θεμάτων. Για τους πιο διαβαστερούς, θα τα δημοσιεύουμε έπειτα και ως γραπτά ρεπορτάζ-συνεντεύξεις.

Η εκκίνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 7 Σεπτεμβρίου, με καλεσμένο μας τον ράπερ Mc Yinka ή αλλιώς Μανώλη Αφολάνιο, έναν από τους τραγουδιστές των Imam Baildi και Έλληνα νιγηριανής καταγωγής, από τη φυλή Γιορουμπά. Και έπεται συνέχεια.

Μνημόνιο Αγάπη μου

Από 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 4 οι Ορέστης Βέλμαχος και Μηνάς Κωνσταντίνου εξουδετερώνουν, γραβάτες, μαντηλάκια, θεωρίες αριστείας και κάθε τι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα λατρεμένα μνημόνια. Σχολιασμός της επικαιρότητας και ανάλυση, λέμε τώρα, για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας λίγες δεκαετίες πριν βγούμε από την επιτροπεία.

Ladies' thrist

Blast from the past! Οι ladies' thirst επιστρέφουν στο ραδιοφώνο του ThePressProject κάθε Τρίτη 6-7. Με πολύ καφέ και την καλύτερη μουσική σχολιάζουμε την επικαιρότητα, σας ενημερώνουμε για τα πολιτιστικά και σας δίνουμε πολύτιμες συμβουλές μαγειρικής για το  πώς να φτιάξετε το πιο νόστιμο  αυγό. Μας ακούτε και κυρίως σας ακούμε.

Με τη Χριστίνα Σβανά και την Ντίνα Σωτηριάδη.