Οι άγνωστοι, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπασαν την είσοδο του κτιρίου, ενώ πέταξαν κόκκινες και λευκές μπογιές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δράστες επιτέθηκαν και στον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ξύλινο ρόπαλο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σημείο βρισκόταν λίγο πριν από την επίθεση περιπολικό της αστυνομίας που είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη του κτιρίου.

Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

ΝΔ: Να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”.

Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».