Στόχος της καμπάνιας δεν είναι μόνο να ενθαρρύνει τα θύματα βιασμού να μιλήσουν και να καταγγείλουν το έγκλημα αλλά και να μην καταστραφεί από το θύμα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό που θα βοηθήσει στην καταδίκη του δράστη ενώ δίνονται και σχετικές χρήσιμες οδηγίες. Τονίζεται επίσης και το γεγονός πως πάρα πολλές φορές ο θύτης είναι ένα πρόσωπο που το θύμα γνωρίζει, όπως σημειώνεται στο βίντεο περίπου το 50% των περιπτώσεων βιασμού, είναι από μέλη της ίδιας οικογένειας.

Μαζί με το βίντεο δημοσιεύτηκε η εξής ανάρτηση: 
 

«Είστε θύμα βιασμού; Παρακαλούμε να το καταγγείλετε το συντομότερο δυνατό βοηθώντας μας έτσι να ανακτήσουμε αποδεικτικό υλικό. Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε. Εμείς και οι συνεργάτες μας θα είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και θα σας παράσχουμε την απαραίτητη υποστήριξη καθ'όλη τη διάρκεια αυτού του “ταξιδιού” όπως και εάν εξελιχθεί αυτό. Ο βιασμός είναι βιασμός».

Στο 15900, την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων, υπάρχει η δυνατότητα για γυναίκες θύµατα βίας ή και τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άµεσα 24ωρες το 24ωρο με έμπειρους ψυχολόγους και κοινωνιολόγους που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας.