Αναφερόμενος στην υπόθεση του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που κατηγορείται για σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε την Κυριακή αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και της υπουργού Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, υποστηρίζοντας ότι έχουν φωτογραφηθεί με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

«Με τη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για άλλη μία φορά ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εμφάνισή του σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ενέπλεξε το όνομά μου με ψευδείς ειδήσεις. Τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ε. Κουντουρά.

Ο Γ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε την Κυριακή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα και γκεμπαιλισμό. Ο Α. Γεωργιάδης ανασκεύασε μέσω twitter, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών. Ο Γ. Κατρούγκαλος επανήλθε και με δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τόνισε πως «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγει τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».

Υπενθυμίζεται πως ο γραμματέας της ΝΔ φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  Documento να εμπλέκεται σε διάφορες εξυπηρετήσεις-διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων κ.α.