Ο Ν. Κακλαμάνης, μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής» επισημαίνει ο Π. Καμμένος ήταν «λαλίστατος για προηγούμενα οικονομικά εγκλήματα, που διαπράχθηκαν από τους κ.κ. Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου επί κυβέρνησης-Σημίτη στο ίδιο υπουργείο αλλά αφήνει να προκαλούνται πολλά ερωτηματικά για παρόμοιο θέμα επί δικής του υπουργίας».
 
Συγκεκριμένα για τον Π. Καμμένο ανέφερε ότι «είναι κρίμα, που στήριξε τη χειρότερη κυβέρνηση της Χώρας, στις πιο κρίσιμες στιγμές της Πατρίδας μετά από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, μόνο και μόνο για να αναρριχηθεί στην εξουσία. Λυπάμαι…»

Σχετικά με την πρόσφατη τραγωδία στη Δυτική Αττική θεωρεί ότι δεν μπορεί, τη δεδομένη στιγμή, να αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά ωστόσο αφήνει αιχμές για την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. «Δεν μπορεί η κα Δούρου να τα ρίχνει όλα στο παρελθόν. Είναι ήδη 3,5 χρόνια περιφερειάρχης» υπογράμμισε.
 
Όσο για το πώς μπορεί να επιτύχει αυτοδυναμία η ΝΔ τονίζει ότι «στρατηγικός μας στόχος πρέπει να γίνει η επιστροφή 500 χιλιάδων ψηφοφόρων μας, που «μετακόμισαν» πιο δεξιά μετά από το 2009. Και έχουμε την ευθύνη μας γι’ αυτό».