Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά το βράδυ της Πέμπτης, ο Κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει ήδη στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και όσοι τον ψήφισαν. Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στα σπίτια τους τον Τσίπρα και τον Καμμένο στις επόμενες εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν, είναι ήδη παρελθόν. Το γνωρίζουν και οι πολίτες που πίστεψαν στον κ. Τσίπρα και είδαν τις ελπίδες τους να διαψεύδονται. Δεν αξίζουμε άλλο αυτή την κυβέρνηση. Δεν αξίζουμε άλλο, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Στείλτε τους στο σπίτι τους, όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές, δεν αξίζουν τρίτη ευκαιρία».

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει μεγάλο κομματικό στρατό μοιράζοντας επιδόματα και τόνισε πως το δικό του όραμα για τη χώρα είναι να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να δουλέψουν και να ανταμειφθούν ανάλογα με τις προσπάθειες τους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει έναν νέο μεγάλο κομματικό στρατό, μοιράζει επιδόματα δεξιά και αριστερά, αλλά με πολιτικές επιδομάτων δεν προχωρά η χώρα. Δεν είναι αυτό το δικό μου όραμα για την Ελλάδα. Εγώ θέλω τα νέα παιδιά να έχουν ευκαιρίες, να δουλέψουν, να προκόψουν και να ανταμειφθούν ανάλογα με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους. Αρκετά πια με μια πολιτική η οποία τιμωρεί, αντί να επιβραβεύει την εργασία».