Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο πρώην Στιβ Μπάνον, αρνήθηκε να καταθέσει ενώπιον Συμβουλίου Ενόρκων στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ για την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Μπάνον, ο οποίος συγκρούστηκε πρόσφατα με τον Τραμπ με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στον συγγραφέα Μάικλ Γουλφ, αναμενόταν να μιλήσει στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την ανάμιξη της Ρωσίας στις εκλογές. Ωστόσο, δεν προσήλθε 

Στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ («Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ») ο Μπάνον ανέφερε πως ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ διέπραξε «προδοσία» όταν συναντήθηκε με μια ρωσίδα δικηγόρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο Τραμπ δήλωσε πως ο «Ο Στιβ Μπάνον έχασε το μυαλό του αφότου έφυγε από τον Λευκό Οίκο».

Τον Αύγουστο του 2017, είχε ευχαριστήσει τον Μπάνον για τη «συμμετοχή του ενάντια στην ανέντιμη Χίλαρι Κλίντον».  Διευθύνων σύμβουλος της εκστρατείας του Τραμπ διετέλεσε ο Μπάνον τους τελευταίους τρεις μήνες πριν από την νίκη του ρεπουμπλικανικού κόμματος στις εκλογές, ενώ για πάνω από μισό χρόνο υπηρέτησε στον Λευκό Οίκος ως επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού.