Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το δικαίωμα στα μέλη της ΝΔ να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο αν το επιθυμούν. «Αν γίνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου εγώ θα είμαι εκεί» είναι η θέση του Κικίλια.
 
«Όταν οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους, γκρινιάζουν οι έχοντες το δημόσιο βήμα. Όταν αποφασίζουν να πλημμυρίσουν την Θεσσαλονίκη και να διαδηλώσουν γιατί είναι πατριωτικό, εθνικό, γιατί είναι η ψυχή τους και το νιώθουν, κάποιοι τρομάζουν.
 
Εμείς δεν τρομάζουμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το συλλαλητήριο. Τα όποια ακραία στοιχεία πρέπει να απομονωθούν αλλά δεν συμφωνώ πως κάλυψαν αυτό το μεγάλο συλλαλητήριο» είπε ο τομεάρχης της ΝΔ μιλώντας στο ΣΚΑΙ.
 
Βουλευτές της ΝΔ παρευρέθησαν και στο αντίστοιχο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Ελενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Μαρία Αντωνίου, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και οι βουλευτές του κόμματός του Μάριος Γεωργιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Αριστείδης Φωκάς.