Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φεϊγ βολάν ενώ ο υπουργός βρισκόταν στο βήμα, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε 20 προσαγωγές. «Με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα επιτελεία» τονίζει σε ανάρτηση της σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα.
 
Όπως επίσης αναφέρει στην ανάρτηση της «στο πολιτικό επίπεδο δυο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη περίοδο αυτή. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και της ακροδεξιάς στη κοινωνία. Στην οικονομία αυτό που άλλαξε ήταν το σκάσιμο της φούσκας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η συνεπακόλουθη κρίση χρέους που οδήγησε στα μνημόνια».
 
«Το αστικό κράτος δανειζόταν και τα χρήματα αυτά μοιράζονταν με αδιαφανείς διαδικασίες, με εργολαβίες, μίζες και κάθε λογής κομπίνες, όπου τα πολλά πηγαίνουν σε λίγους και τα ψίχουλα στους πολλούς. Αυτό γινότανε για δεκαετίες με τις κυβερνήσεις της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ και το ίδιο γίνεται και τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανάρτηση.

Τσακαλώτος: Δεν έγινε και τίποτα

«Δεν έγινε τίποτε, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω» ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την υπόθεση Novartis, ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία χωρίς να είναι ακόμη κανείς κατηγορούμενος, καθώς και ότι πρέπει να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.


Η ΝΔ χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης

«Σε ανάλογες «ακτιβιστικές ενέργειες» στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση», σχολιάζει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία ενώ χαιρετίζει «την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα»

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Αναρωτιόμαστε γιατί  έγιναν προσαγωγές μετά τoν «ακτιβισμό» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.
 
Σε ανάλογες ''ακτιβιστικές ενέργειες'' στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.
 
Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA».