Πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ με αφορμή τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. 
 
Συγκεκριμένα, στο πρατήριο ΣΕ.ΒΙΟ.ΜΕ Αθήνας την Παρασκευή 23/2 στις 7μμ θα γίνει ανοιχτή συνέλευση με θέμα «Απολογισμός της περασμένης χρονιάς – Συζήτηση για τις προοπτικές του εγχειρήματος».
 
Την επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 24/2 στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στην Καμάρα, διαδήλωση «ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις! Για να περάσουν τα μέσα παραγωγής σε αυτούς που τα δουλεύουν! Για την αυτοδιαχείριση με αλληλεγγύη και άμεση δημοκρατία», όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

 
Την ίδια ημέρα στις 7μμ στο Α.Π.Θ. κτήριο Σ.Θ.Ε. (Φ.Μ.Σ.), θα διεξαχθεί η ετήσια πανελλαδική συνέλευση αλληλέγγυων υποστηρικτών.
 
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Συζητάμε και αποφασίζουμε για το μέλλον του εγχειρήματος της ΒΙΟ.ΜΕ. Για την διεύρυνση του και σε άλλους χώρους δουλειάς. Κάνουμε πράξη τον κοινωνικό και εργατικό έλεγχο».
 
Την Κυριακή 25/2 στο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ (Λαέρτου 21) στις 10.30πμ συνέλευση κινημάτων, με τη συμμετοχή συνδικάτων και εργατικών σχημάτων και στις 12 το μεσημέρι παζάρι χωρίς μεσάζοντες «για την προώθηση βιολογικών και οικολογικών προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον αλλά και τον εργαζόμενο άνθρωπο. Θα εκτεθούν και νέα προϊόντα της ΒΙΟ.ΜΕ.» Τέλος, στις 2μμ γλέντι στο εργοστάσιο με τη συμμετοχή των Δημήτρη Μυστακίδη και Γκιντίκι.