Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Αυγής», στο ημερολόγιο του Φρουζή αναφέρονται συναντήσεις με στελέχη του Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Σαμαρά. Μεταξύ των προσώπων που φέρεται να έχει συναντήσει ο Φρουζή είναι ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Δημήτρης Πτωχός. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα στοιχεία του ημερολογίου:

  • Η συνάντηση με τον Χρ. Λαζαρίδη ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη 3 Απριλίου 2013, στις 11.30 π.μ., στον πρώτο όροφο του Μαξίμου
  • Η συνάντηση του Κ. Φρουζή με τον Στ. Παπασταύρου ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014, στις 9 π.μ. 
  • Η συνάντηση του Δημήτρη Πτωχού με τον Φρουζή ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9 το πρωί. Στο ημερολόγιο αναγράφεται: «(ΠΤΩΧΟΣ) ΓΡ. ΣΑΜΑΡΑ».  Μία δεύτερη συνάντηση μεταξύ Φρουζή και Πτωχού έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2013 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο «Μάξιμος Σαράφης» φέρεται να έχει καταθέσει πως τη φαρμακευτική πολιτική της κυβέρνησης επηρέαζαν οι στενοί συνεργάτες του Α. Σαμαρά Δ. Πτωχός, Χρ. Λαζαρίδης και Στ. Παπασταύρου.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2013 φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν και δύο συναντήσεις μεταξύ του Φρουζή και του πρώην υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και μία με τον Γιάννη Στουρνάρα

  • Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου (στις 2 μ.μ.) στο γραφείο του υπουργού Υγείας Άδ. Γεωργιάδη – μάλιστα, λίγο νωρίτερα (στις 1.30 μ.μ.) είχε προηγηθεί και… «προσυνάντηση» εκτός γραφείου του υπουργού.
  • Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (στις 5.30 μ.μ.) συνάντηση με Άδ. Γεωργιάδη και Γ. Στουρνάρα στο υπουργείο.
  • Στις 8 Απριλίου 2014 ο Φρουζής συναντάται διαδοχικά, με διαφορά μίας ώρας, με τον τότε υπουργό Οικονομίας, Κ. Χατζιδάκη και με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.