«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω» μερικές από τις πιο κραυγαλέες αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη κατά την συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha το πρωί της Παρασκευής.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του. «Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη «σκευωρία» -όπως είπε- της Novartis.
 
«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
 
«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis» συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές.
 
Παράλληλα, σφοδρή ήταν η αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ στις «νέες αθλιότητες» του Αδ. Γεωργιάδη, καθώς κάλεσε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζεται πως «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».