Την Τρίτη 10/4 στο Gagarin 205 Live Music Space θα πραγματοποιηθεί το «RAP MONSTERS FESTIVAL», του οποίου εμπνευστής ήταν ο Παύλος Φύσσας, ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, και συνεχίζεται από τους φίλους του τα τελευταία χρόνια.
 
Σκοπός του Φεστιβάλ, όπως έχει διευκρινιστεί σε παλαιότερο κάλεσμα, είναι να αναδειχθεί η ραπ κοινότητα και κουλτούρα μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης (HIP HOP 4 A REASON), ωστόσο πάντα επισημαίνεται ο τρόπος και ο λόγος που χάθηκε ο άνθρωπος που το ξεκίνησε «σε μια προσπάθεια να γίνει πλήρως κατανοητό σε όλη την κοινωνία και ειδικά στους νέους ανθρώπους, πως οι δολοφόνοι του Παύλου, δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς που πριν λίγες δεκαετίες δολοφονούσαν μαζικά ανθρώπους για κάποια δήθεν ''ανώτερη ιδέα''». 
 
Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι: Anser – SUPREME – Λογος Τιμης Λ.Τ – Zoro&Buzz Obnoxious Kas – Expend Flow, ενώ η είσοδος θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά σε κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

Ό,τι ποσό προκύψει μετά την κάλυψη των εξόδων θα αποφασιστεί από τους συμμετέχοντες του line-up για το πού θα διατεθεί και θα ανακοινωθεί στο τέλος του live, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές στο σχετικό Facebook event.