Ο Γάλλος αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το News247, σημείωσε κατά την παρουσίαση της έκθεσης πως «ναι, τα στοιχεία είναι αναθεωρημένα προς τα κάτω. Στο τελευταίο τρίμηνο του 2017, το πραγματικό ΑΕΠ αυξήθηκε λιγότερο από ό,τι προβλεπόταν. Όμως οι επενδύσεις αναμένεται να αυξηθούν με δυναμικό τρόπο και τα δύο επόμενα έτη. Τώρα, για τα υπόλοιπα, η γνώμη μου είναι ότι είμαστε στο δρόμο για την ολοκλήρωση του προγράμματος».
 
Ο Επίτροπος εκτίμησε πως στο Eurogroup του Ιουνίου μπορεί να υπάρξει συνολική λύση για αξιολόγηση και το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση μετά τον ερχόμενο Αύγουστο.
 
«Στις 21 Ιουνίου, στο Eurogroup του Λουξεμβούργου θα καταλήξουμε. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και όλες οι προσπάθειες από τις ελληνικές Αρχές, να σχεδιάσουμε ένα κατάλληλο μηχανισμό για τη συνέχεια και η στρατηγική ανάπτυξης που ήδη προτείνει η ελληνική κυβέρνηση που έχει ισχυρή και καλή βάση που πάντα μπορούμε να βελτιώσουμε» σημείωσε ο Π. Μοσκοβισί, ενώ επεφύλαξε και ένα σχόλιο για το χρέος, για το οποίο σημείωσε πως πρόκειται να συζητηθεί το προσεχές διάστημα.
 
«Υπάρχει και το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους που θα εργαστούμε τις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει σύνδεση όμως μεταξύ προβλέψεων και δυνατότητα Ελλάδας να βγει από το πρόγραμμα. Είμαι αισιόδοξος, αρκεί όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» υποστήριξε ο Γάλλος αξιωματούχος.