Στις 22 Μαρτίου ο χρυσαυγίτης Λαγός επιδόθηκε σε νέους τραμπουκισμούς εντός της Βουλής, υπερασπιζόμενος το κείμενο Παμμακεδονικών οργανώσεων που απειλούσαν με θάνατο τους βουλευτές που θα δεχτούν τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ. Μετά την τοποθέτηση του, ο Ν. Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο από τον Λαγό, ο οποίος τον πλησίασε απειλητικά, με αποτέλεσμα βουλευτές να μπουν ανάμεσα τους για να μην έρθουν στα χέρια. Το περιστατικό έληξε μετά από παρέμβαση της φρουράς της Βουλής.

Την Πέμπτη, με ομόφωνη απόφαση όλων των παρόντων βουλευτών που βρίσκονταν  στην ολομέλεια, η Βουλή αποφάσισε τον προσωρινό αποκλεισμό του χρυσαυγίτη βουλευτή και την παρακράτηση της μισής βουλευτικής αποζημίωσης του για ένα μήνα.

Πριν τη λήψη της απόφασης, δόθηκαν πέντε λεπτά στον Λαγό για να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, ο ίδιος κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ότι ενεργεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε πως «είναι προδότης και πουλημένος όποιος θα υπογράψει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».