Σε αντιφαστιστική συγκέντρωση καλεί την Τρίτη στις 18:00 στην Πλατεία Συντάγματος η ΟΡΜΑ, κατά της συγκέντρωσης που έχει καλέσει η Χρυσή Αυγή για κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στις 18:45. «Κανένα περιθώριο στους φασίστες» αναφέρει στο κάλεσμα της η ΟΡΜΑ.
 
Κάθε κάλεσμα του φασιστικού εσμού, κάθε εμφάνιση της ναζιστικής συμμορίας είναι μία προσπάθεια να επιτεθεί στο κίνημα και να οργανώσει τον κανιβαλιστικό όχλο. Από τον εμπρησμό της Libertatia, το πογκρόμ στους πρόσφυγες στην Μυτιλήνη και την επίθεση στον Μπουτάρη, οι φασιστικές και εθνικιστικές συγκεντρώσεις γίνονται το προπέτασμα επιθέσεων και οργάνωσης του φασιστικού ακροατηρίου. Η προσπάθεια αυτή την ημέρα της χρυσής αυγής να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας δεν θα μείνει αναπάντητη.
 
Δεν θα αφήσουμε την χρυσή αυγή να εμφανιστεί σε δημόσιο χώρο.
Κανένα περιθώριο στους φασίστες.
Αντιφασιστική συγκέντρωση
Πλατεία Συντάγματος Τρίτη 29 Μαΐου στις 18:00
 
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, η οργάνωση κατήγγειλε χρυσαυγίτικη επίθεση στο Πέραμα την ώρα που πραγματοποιούσε παρέμβαση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν έξι αντιφασίστες.
 
Στα έξι άτομα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, διατάραξη κοινής ειρήνης από άτομα που τελούσαν βιαιοπραγίες, καθώς και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και οδηγήθηκαν τη Δευτέρα στα δικαστήρια Πειραιά.