Σύμφωνα με το Aljazeera, τουλάχιστον 31 άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στη Βόρεια Νιγηρία, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές. Οι επιθέσεις έγιναν στην πόλη Νταμπόα στην επαρχία Μπορνό, το Σάββατο, κατά τη διάρκεια εορτασμών για την μουσουλμανική γιορτή του Έιντ αλ Φιτρ. Τις επιθέσεις αυτοκτονίας ακολούθησαν και εκτοξεύσεις ρουκετών κατά του πλήθους. Η αστυνομία έκανε λόγο για 20 νεκρούς και 48 τραυματίες.
 
Αξιωματούχος της ασφάλειας δήλωσε ότι «υπήρξαν δύο επιθέσεις βομβιστών αυτοκτονίας αλλά και εκτόξευση ρουκετών, οι οποίες σκότωσαν 31 άτομα και άφησαν πολλούς τραυματίες». Ωστόσο, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης, με τις πληροφορίες να δείχνουν ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση βρίσκεται η οργάνωση Μπόκο Χαράμ, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
 
Κάτοικος της περιοχής υποστήριξε στο Reuters ότι λόγω της επίθεσης «καταστράφηκαν σπίτια, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά και ενήλικες». Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «διεξάγεται έρευνα σχετικά με τη φύση της επίθεσης». Το περιστατικό έρχεται μετά την προτροπή του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων προς τους εκτοπισμένους κατοίκους της περιοχής να επιστρέψουν στα σπίτια τους, γιατί «η Μπόκο Χαράμ έχει εξουδετερωθεί».