Περίπου 100.000 υποστηρικτές του της ΕΕ κατέκλεισαν το Λονδίνο  κρατώντας βρετανικές, ιρλανδικές κι ευρωπαϊκές σημαίες και πολύχρωμα πανό, με τα οποία ζητούσαν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τους όρους της συμφωνίας αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.
 
Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για το Brexit, το οποίο υπερψηφίστηκε με 52% έναντι 48%. Παρά την κάποια σύγχυση για το τι θα σημάνει το Brexit, δεν έχει υπάρξει σαφής μεταστροφή.
 
Η εκστρατεία «People's Vote», που τάσσεται υπέρ τη παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ  έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι θα πραγματοποιηθεί μια δημόσια ψηφοφορία «ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν μια απόφαση, η οποία θα επηρεάσει τη ζωή μας για γενιές θα κάνει καλύτερη ή χειρότερη τη χώρα».

Ένα από τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές έγραφε: «17 εκατομμύρια ψήφισαν τον Αδόλφο Χίτλερ, 17 εκατομμύρια ψήφισαν υπέρ του Brexit, 17 εκατομμύρια μπορεί να κάνουν λάθος». Ένα ηλικιωμένο ζεύγος κρατούσε ένα πανό με τη φράση «Το κάνουμε αυτό για τα εγγόνια μας». 
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η τελική συμφωνία, εν μέσω επιθέσεων στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι και σε μερικούς από τους αντιπάλους της για το τι θέλουν από τους νέους εμπορικούς δεσμούς της Βρετανίας με την ΕΕ μετά το διαζύγιο του χρόνου.