Από την Παρασκευή στη 1 μ.μ θα μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων να δουν τα αποτελέσματα τους. Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν σε όλα τα Γενικά (ΓΕΛ) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της χώρας με κωδικούς υποψηφίων και όχι με ονόματα. Σύμφωνα με την οδηγία του υπουργείου Παιδείας, οι μαθητές που δεν θα έχουν μαζί τον κωδικό τους, μπορούν να ζητήσουν από τη διεύθυνση του σχολείου να τους γνωστοποιήσει τα σχετικά βαθμολογικά αποτελέσματά.

Οι υποψήφιοι φέτος ανήλθαν σε 104.040, με τους 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, 914 από εσπερινά ΓΕΛ, 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ. Επιπλέον, 678 ήταν οι μαθητές από εσπερινά ΕΠΑΛ, σύμφωνα με τα στοιχεία του αρμόδιου υπουργείου. Σημειώνεται ότι οι θέσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ ανέρχονται φέτος σε 74.692.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.