Αφού χάσαμε τον Κώστα τον Ιούνιο του 2017, σταδιακά ανέκυπταν και ανακύπτουν μέχρι και σήμερα, αρκετά σοβαρά τεχνικά προβλήματα, τα οποία παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία του site. Δυστυχώς, όλοι οι ειδικοί του χώρου με τους οποίους συνεργαζόμαστε, σήκωσαν τα χέρια ψηλά -όχι αδίκως- μιας και ο κώδικας πάνω στον οποίο είναι στημένο το TPP είναι πνευματικό παιδί του Κώστα Εφήμερου και κάθε τεχνικό πρόβλημα που προέκυπτε απαιτούσε τη συνδρομή ενός επαγγελματία προγραμματιστή πολύ εξοικειωμένου με αυτό που είχε φτιάξει ο Κώστας για να λυθεί. Αυτό δεν είναι εφικτό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα που χρονίζουν, όπως οι σύνδεσμοι που οδηγούν σε κενές σελίδες και άλλα προβλήματα που δεν είναι πάντα ορατά στον αναγνώστη, αλλά ταλαιπωρούν εμάς που δουλεύουμε το site.

Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με την κοοπερατίβα ψηφιακής επικοινωνίας Sociality, διοργανώνουμε ένα πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης προκειμένου να μαζέψουμε το ποσό των 1.500 ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για να μετακομίσουμε το TPP σε ένα καινούριο ψηφιακό σπίτι, και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα WordPress, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως και κατά συνέπεια οι τεχνικοί μας θα μπορούν άμεσα και χωρίς σπαζοκεφαλιές να επιλύουν τα τυχόν προβλήματα, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του TPP. Η μεταφορά αυτή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, σε συνεργασία και με τους προγραμματιστές που έχουν συνεργαστεί με τον Κώστα στο παρελθόν και μπορούν έτσι να βοηθήσουν για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα η διαδικασία.

Ό,τι δεν καλυφθεί από το πάρτυ, θα επιδιώξουμε να το συμπληρώσουμε με μία μικρή οικονομική καμπάνια στοχευμένη συγκεκριμένα στην ψηφιακή μετακόμιση του site μας.

Για κάποιον που δεν είναι ειδικός ώστε να κατανοεί αμέσως τη σημασία των τεχνικών ζητημάτων, σας διαβεβαιώνουμε εκ πείρας μέσα από αυτόν τον ένα χρόνο, ότι χωρίς την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων διαταράσσεται κρίσιμα η ομαλή λειτουργία του site μας, η δυναμική του και επηρεάζεται η ετοιμότητά μας για τη δική σας ενημέρωση.

Την Κυριακή, 8 Ιουλίου, λοιπόν, ελάτε για μια κρύα μπύρα ή ένα πολύχρωμο κοκτέιλ στο μπαρ Μέλισσα στον Κεραμεικό για να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά και να τα πούμε! Επίσης για να αγοράσετε ένα κουπόνι ενίσχυσης του site για τη μετακίνησή του και για τα γνωστά σας αντικείμενα φετίχ: κουβαρίστρες, τσιμπιδάκια, κούπες, κλπ. Με αυτόν τον τόσο απλό και όμορφο τρόπο θα βοηθήσετε να συμβεί κάτι καλό στον χώρο της δημοσιογραφίας γιατί χωρίς εσάς το TPP δεν υπάρχει και το εννοούμε.

Σας περιμένουμε!

ThePressProject και Sociality


Bar μΕΛιΣΣα
Μυκάλης 18
Κεραμεικός
21 3031 5514

Για οδηγίες, κάντε κλικ εδώ.

Και για το Facebook event εδώ