Είναι μάλλον κάποιος γρίφος που μας τον θέτει η ίδια η ζωή για να τον επιλύσουμε σε σχέση με τη μοίρα του ThePressProject: τα καταφέρνουμε πάντοτε μετ’ εμποδίων, αλλά τα καταφέρνουμε.

Χθες το βράδυ μαζεύτηκαν σχεδόν 700 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μας χρειάζονται άλλα 800 ευρώ, τα οποία θα χρειαστεί να καλύψουμε με μία μικρή στοχευμένη καμπάνια που θα έχει ως αποκλειστικό στόχο να συγκεντρωθεί το υπόλοιπο ποσό για τη μεταφορά του site.

Κάνετε την κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς που μπορείτε να βρείτε εδώ και γράφετε στην αιτιολογία «WORDPRESS». Θα σας ειδοποιούμε για το πώς προχωράει η καμπάνια και θα σας ενημερώνουμε για το πού βρισκόμαστε.

Σε όσους ήρθαν εχθές παρά τη βροχή θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ότι χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και πάλι από κοντά και κουβεντιάσαμε παρέα. Εσάς που δεν τα καταφέρατε εχθές, θέλουμε να σας καθησυχάσουμε: θα πέσει μπόλικη βροχή ακόμα. Θα τα ξαναπούμε και θα τα ξαναλέμε, με χιόνια, με βροχές, ό,τι καιρό κι αν κάνει.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη για να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα του site. Λέγαμε χθες ότι βροχή έχει πέσει μόνο στις δύο από τις τρεις εκδηλώσεις που κάναμε τη χρονιά που πέρασε. Η φίλη με την οποία μιλούσαμε είπε ότι δύο στις τρεις δεν το λες και λίγο. Πράγματι, αλλά όπως συμπλήρωσε ένας άλλος: ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται!