Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου. Σχετικά με το πόρισμα, ο κ. Καλογριάς τόνισε:

«Το συμπέρασμα της νεκροψίας νεκροτομής στο οποίος συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν τον θάνατο γι αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσπικα από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο».

Σύμφωνα με όσα δηλώνει επίσης, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωράτης Τσαντίρης, στο documentonews.gr, σε αυτήν τη φάση, δε διαπιστώθηκε κάκωση συμβατή με το θάνατο. Ο νεκρός έφερε πολλαπλές θλάσεις στο κεφάλι, αλλά δεν υπάρχει κάποια που να προκάλεσε το θάνατο. Σημείωσε ότι περισσότερα στοιχεία αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.