Ο πλειστηριασμός γίνεται Σταδίου 43 στις 10 π.μ., την Τετάρτη, και η Επιτροπή Αγώνα τονίζει ότι όλοι-ες οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι παρόντες/ουσες

Όπως αναφέρει επίσης η καταγγελία:

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας.Εξαναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Η αναγκαστική συνταξιοδότηση του με τις διαρκείς περικοπές συντάξεων από τις μνημονιακές πολιτικές, καθιστούν απαγορευτική την αποπληρωμή των δόσεων του δανείου που είχε πάρει το 2008.

Οι επανειλημμένες εκκλήσεις του στην ΕΤΕ για διακανονισμό του δανείου σύμφωνα με τις δυνατότητες του, όχι μόνο έμειναν αναπάντητες, αλλά η τράπεζα αντιπρότεινε εκβιαστικά την καταβολή ποσού των 58.000 ευρώ για να συζητήσει μαζί του .

Ο συνταξιούχος λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ήρθε σε επικοινωνία με την τράπεζα έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τον διακανονισμό του δανείου του, χωρίς να υπάρχει θετική απάντηση απ’ την Τράπεζα. Το παράδειγμα αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της κοινωνικής αναλγησίας που έχει επιβληθεί από την μνημονιακή κυβέρνηση και τις τράπεζες.

Να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό της κατοικίας του συναδέλφου.
Όλοι αύριο στο Συμβολαιογραφείο Σταδίου 43