«Εδώ λοιπόν πριν από 13 εκατ. χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος. Ο Έλλην ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, ο Έλληνας είναι ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοιες παγίδες. Είμαστε ξεκάθαροι. Ο άριος είναι ο Έλληνας. Άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την άρια φυλή και κάποιοι άλλοι…» υποστηρίζει η Στεργιοπούλου σε βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Μεταξύ των αντιδράσεων μάλιστα, ήταν κι αυτή του αρθρογράφου της «Καθημερινή», Πάσχου Πανδραβέλη, ο οποίος σχολίασε στο twitter ότι αυτή είναι «βρωμερή και δυσώδης αγωγή», όχι ελληνική.Εντύπωση προκαλεί, το γεγονός ότι αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε διάλογό του με τον Μανδραβέλη, υποστηρίζει την συνεργάτιδά του, κάνοντας λόγο για «προσωπικές απόψεις, που όποιος θέλει ακούει.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, ο Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι η συνεργασία με την Στεργιοπούλου διεκόπη, κατόπιν δικής του αποφάσεως

Φαίνεται πάντως ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, διευθυντής και ιδιοκτήτης της «Ελληνικής Αγωγής» γνωρίζει πολύ καλά το «έργο» της συγκεκριμένης «καθηγήτριας. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσίευσε ένα βίντεο από τον Οκτώβριο του 2017, όπου ο Γεωργιάδης έχει την Στεργιοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή του και παρουσιάζει τα βιβλία της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Δημήτρη Ψαρρά, ανάμεσά τους ξεχωρίζει και ένα με εικόνα αρχαίου αγγείου στο εξώφυλλο, όπου είναι ζωγραφισμένος ο «διπλούς μαίανδρος», δηλαδή η σβάστικα. Έτσι ώστε να λαμβάνει το μήνυμά του αμέσως και ο «αμύητος» Νεοέλληνας.