Τι ζητάμε από τα μέλη μας (υπάρχοντα και νέα)

Ο σύνδεσμος για την καινούρια πλατφόρμα βρίσκεται εδώ. Αν μπορείς, αύξησε τη συνδρομή σου κατά 5€ τον μήνα. Αν δεν μπορείς, ακόμη και μια αύξηση της τάξης του ενός ευρώ τον μήνα στο 5ευρω, αν γίνει από όλους, θα είναι υπολογίσιμη και θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές μας δυσκολίες.

Έχουμε κάνει λοιπόν το εξής: για λίγο καιρό, οι προεπιλεγμένες τιμές θα είναι 6, 12, 18, 24 και 55 ευρώ. Η αύξηση αυτή είναι βεβαίως εθελοντική, πρώτον υπό την έννοια ότι μπορείς να μεταβείς στο «άλλο ποσό» και να συνεχίσεις με την παλιά σου συνδρομή, αλλά και ότι το περιεχόμενο είναι και θα παραμείνει ανοιχτό, οπότε κανείς δεν αποκλείεται από την πρόσβαση στο σάιτ για οικονομικούς λόγους.

Κανε κλικ εδώ για να αλλάξεις την πάγια εντολή σου. Θα πρέπει, αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή, να διαγράψεις την παλιά σου συνδρομή (δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς).

Αν αυτή η μικρή αύξηση είναι εφικτή από την πλευρά των συνδρομητών, αυτό θα έχει τεράστια σημασία για μας, για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τις μισθούς μας σε επίπεδα πλήρους απασχόλησης και να αυξήσουμε σταδιακά τις δυνάμεις μας στα επίπεδα που ίσχυαν όταν το εγχείρημα χρηματοδοτούνταν και από την προσωπική εργασία του εκδότη. Αν θέλεις να συνεχίσεις να στηρίζεις αυτή την προσπάθεια, σε παρακαλούμε να κάνεις τα παρακάτω βήματα:

  • Να εγγραφείς στην καινούργια πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα έχουμε πλήρη εικόνα των ενεργών συνδρομητών κάθε μήνα.
  • Αν έχεις τη δυνατότητα, να αυξήσεις έστω και λίγο τη συνδρομή σου.
  • Να μεταφέρεις τη συνδρομή σου στους καινούργιους λογαριασμούς μας, που αναφέρονται στην πλατφόρμα. Οι λογαριασμοί του TPP εμφανίζονται μετά την εγγραφή στην πλατφόρμα, προκειμένου να έχουμε πλήρη γνώση του ποσού και του χρόνου της συνδρομής/δωρεάς, ώστε να καταρτίζουμε ανάλογα τον προϋπολογισμό μας.

Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τόσο πιο σύντομα θα γνωρίζουμε το πού ακριβώς βρισκόμαστε και θα φτιάξουμε όλοι μαζί το TPP που ονειρεύομαστε. 

Αν είσαι μέλος, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις. Έχουμε περάσει από απίστευτες δυσκολίες και παρ' όλ' αυτά καταφέρνουμε να ανταγωνιζόμαστε ΜΜΕ με πολλαπλάσιο εργατικό δυναμικό και οικονομικές δυνατότητες. Δεν είμαστε υπερβολικοί επομένως όταν λέμε ότι κάθε συνδρομή μετράει. Κάθε συνδρομή φέρνει ώρες εργασίας, καινούργιους ανθρώπους, περισσότερα θέματα, νέες συνεργασίες και ακόμα περισσότερο, μεγαλύτερο και καλύτερο TPP.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. Για περισσότερες πληροφίες, διαβάστε το σχετικό Editorial.