Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής, υπολογίζουμε ότι περίπου το 70% των παλιών μελών έχει γραφτεί στην καινούρια πλατφόρμα και έχει αλλάξει τη συνδρομή του. Επίσης, συνδρομές έχουν λήξει με το πέρασμα του χρόνου και δεν έχουν ανανεωθεί, χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη μας. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι αυτή είναι μια διαδικασία που θα πάρει κάποιο χρόνο, ωστόσο σας παρακαλούμε να την ολοκληρώσετε το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να έχουμε όλο και καλύτερη εικόνα για το πού βρισκόμαστε και να καταρτίζουμε τον προϋπολογισμό μας. Όπως θα έχετε δει, ακόμα και εν μέσω σημαντικών αλλαγών, αυτής της αγωνίας και πολύ περιορισμένου ανθρώπινου δυναμικού καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, πείθοντάς τους καθημερινά να στηρίξουν την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Μερικές διευκρινίσεις:

  • Η αλλαγή είναι απαραίτητη γιατί το TPP έχει πλέον αλλάξει νομική μορφή και τραπεζικούς λογαριασμούς (βλ.αναλυτικά εδώ)
  • Μπορείτε να γραφτείτε και μέσω της τράπεζας σας ή του Paypal να ρυθμίσετε την καινούρια πάγια εντολή στην ίδια ημερομηνία με την προηγούμενη.
  • Θα πρέπει να διαγράψετε εσείς την παλιά σας πάγια
  • Σας παρακαλούμε να μεριμνάτε για την ολοκλήρωση της εγγραφής, με την καταβολή της συνδρομής σας. Ήδη, έχουμε συνδρομές (μηνιαίες ή ετήσιες), στις οποίες εκκρεμμεί η πληρωμή (αν έχετε βάλει συγκεκριμένη ημερομηνία αγνοήστε αυτό το σημείο)

Μέσω της καινούριας πλατφόρμας μπορούμε να έχουμε άμεσα συγκεντρωτική εικόνα του αριθμού των συνδρομητών που είναι ενεργοί, να έχουμε δηλαδή πλήρη οικονομική εικόνα. Θα μας διευκόλυνε πολύ γι’ αυτό αν μπορείς να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα κουτάκια που αντιστοιχούν στον τύπο της συνδρομής σου (τη συχνότητα, το ποσό και την τράπεζα), και μια ταχυδρομική διεύθυνση, που είναι απαραίτητη προκειμένου να εκδοθεί η απόδειξη.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για να γραφτείτε στην καινούρια πλατφόρμα και εδώ μπορείτε κατευθείαν να βάλετε την πάγια εντολή σας

Μετά την εγγραφή σας στην καινούρια πλατφόρμα, θα δείτε δεξιά τους καινούριους λογαριασμούς του TPP για να καταθέσετε τη συνδρομή σας.

Αν μπορείς, αύξησε τη συνδρομή σου κατά 5€ τον μήνα. Αν δεν μπορείς, ακόμη και μια αύξηση της τάξης του ενός ευρώ τον μήνα στο 5ευρω, αν γίνει από όλους, θα είναι υπολογίσιμη. Έχουμε κάνει λοιπόν το εξής: για λίγο καιρό, οι προεπιλεγμένες τιμές θα είναι 6, 12, 18, 24 και 55 ευρώ. Η αύξηση αυτή είναι βεβαίως εθελοντική, πρώτον υπό την έννοια ότι μπορείς να μεταβείς στο «άλλο ποσό» και να συνεχίσεις με την παλιά σου συνδρομή, αλλά και ότι το περιεχόμενο είναι και θα παραμείνει ανοιχτό, οπότε κανείς δεν αποκλείεται από την πρόσβαση στο σάιτ για οικονομικούς λόγους.

Μέχρι στιγμής πάντως, βλέπουμε με ικανοποιήση ότι καινούρια μέλη έχουν γραφτεί στο TPP για πρώτη φορά και η μεγάλη πλειοψηφία των προηγούμενων μελών αυξάνει τις συνδρομές του. Σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε πως κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την στήριξή σας με ποιοτηική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Περιμένουμε τους υπόλοιπους, για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το όραμα όλων μας.