Ένα από τα σχετικά μηνύματα ανέφερε: «Εάν ο στόχος δεν επιτευχθεί, ο επικεφαλής της ομάδας θα υποχρεωθεί να φάει τρεις κατσαρίδες στο τέλος του μήνα». Οι τιμωρίες περιλάμβαναν επίσης το να σέρνεται κανείς στα τέσσερα στον δρόμο ή να χαστουκίζουν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το BBC, μέτρα που επίσης χρησιμοποιούνταν για την τιμωρία των υπαλλήλων περιλάμβαναν την κατάποση νερού από την τουαλέτα ή ξυδιού ή ακόμη και το κούρεμα «εν χρω», όπως λεγόταν παλιά η ίδια μέθοδος διαπόμπευσης. Στο ερώτημα γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν ή δεν παραιτήθηκαν αντί να υποστούν αυτές τις εξευτελιστικές τιμωρίες, οι υπάλληλοι απάντησαν ότι τους οφείλονταν μισθοί δύο μηνών και φοβήθηκαν ότι θα τους χάσουν.

Παρότι η απεργία δεν είναι πια παράνομη, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις εκδικητικών αντιδράσεων από τις εταιρείες και δεν υπάρχει ελευθερία στον συνδικαλισμό. Η σύλληψη ακολούθησε μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, όπου το hashtag «εργαζόμενοι που δεν πετύχαιναν τους στόχους τους αναγκάζονταν να πιουν ούρα» πέρασε τις 450.000 επισκέψεις.