Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου έκλεισε με απώλειες της τάξης του 3,91%, την ώρα που ο συνολικός τζίρος δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε τα 50 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο τραπεζικός κλάδος δέχτηκε ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα, καθώς η συνολική αξία των τραπεζών συρρικνώθηκε ακόμα 6,34%, με την τράπεζα της Alpha Bank να σημειώνει τις μεγαλύτερες απώλειες, καθώς έκλεισε στο -7,92%. Από κοντά, η Eurobank (-5,97%), η Εθνική Τράπεζα (-4,11%) και η Τράπεζα Πειραιώς (-3,09%).
 
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, σε βάθος εβδομάδας οι τράπεζες έχουν σημειώσει απώλειες κοντά στο 12%, σε βάθος τριμήνου, η αξία τους έχει περιοριστεί σχεδόν κατά 39%, ενώ σε βάθος εξαμήνου κατά περισσότερο από 50%. Σημειώνεται ακόμη πως στις τελευταίες πέντε συνεδριάσεις, οι συνολικές απώλειες για το Χρηματιστήριο αγγίζουν τα 3,3 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αρνητικό ρεκόρ τριμήνου. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι τράπεζες υπέστησαν ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα, που φέρεται να συνδέεται και με τις εκτεταμένες απώλειες που καταγράφουν, καθώς οι τρεις τράπεζες, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank βρέθηκαν εκτός του δείκτη MSCI Standard Ελλάδας, υποβιβάζοντάς τες στον MSCI Small Cap, αποτυπώνοντας την υποβάθμιση που υφίσταται το ελληνικό χρηματιστήριο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρήθηκε από την «αγορά» ως ένα από τα χειρότερα δυνατά σενάρια. 
 
Σημαντικές απώλειες, ξεπερνώντας το 4%, σημείωσαν ακόμη οι Βιοχαλκο, Aegean, Ελληνικά Πετρέλαια  και Σαράντη, ενώ στο 3% σταμάτησαν οι απώλειες για ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΓΕΚ Τέρνα. ΕΥΔΑΠ, Coca Cola, ΑΔΜΗΕ, Motor Oil, ΕΧΑΕ, Grivalia, ΟΛΠ και Λάμδα σημείωσαν μικρότερες απώλειες. Στο μεταξύ, το ελληνικό δεκαετές ομόλογο διαμορφώνεται στο 4,67%, σημείο υψηλότερο από τις αρχές Οκτωβρίου.