Στην εκπομπή του, ο Καρατζαφέρης υποστήριξε επίσης πως «διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του» και πρόσθεσε πως «θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες».

Είχαμε κάνει μία δημοσκόπηση με τον Ζακ Κωστόπουλο, την οποία βέβαια κατήγγειλαν, πήραν στα χέρια τους μία πολύ οργανωμένη ομάδα ανθρώπων (…). Το θέμα πήγε στο ΕΣΡ, το ΕΣΡ συνεδρίασε, εφάνη εξ αρχής ποια ήταν η διάθεση της ολομέλειας και τελικά έβαλαν πρόστιμο 150.000 ευρώ. Ένα τεράστιο πρόστιμο, το οποίο μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού, δεν μπορούμε αντεπεξέλθουμε, ας μην έχουμε καμία ψευδαίσθηση», ανέφερε ο ίδιος, συνεχίζοντας: «Σας δηλώνω ότι το κανάλι κλείνει, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η του έτους».

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό για ερώτημα που καλούσε τους τηλεθεατές να απαντήσουν σχετικά με τον Ζακ Κωστόπουλο, μετά τον θάνατο του 33χρονου έξω από το κοσμηματοπωλείο τον Σεπτέμβριο. Το ΕΣΡ έκρινε προς υπήρξε προσβολή μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.