Σύμφωνα με τον βολιώτικο Τύπο, στον χώρο του Ορφανοτροφείου Βόλου εγκανιάστηκε βιβλιοθήκη – αναγνωστήριο με 700 βιβλία, με σκοπό την υποστήριξη 22 παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, την οποία προσέφερε το ομώνυμο μη κερδοσκοπικό σωματείο, κατόπιν ενεργειών του ΔΣ του ιδρύματος και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας. Σημειώνεται πως στην εκδήλωση, την οποία εγκαινίασε ο Αχ. Μπέος, απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του σωματείου «Το ράφι της αγάπης» Εύα Παυλίδου, ο πρόεδρος του ιδρύματος, Κωνσταντίνος Θεοδώρου και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, Κλεοπάτρα Γεωργακλή.

Ωστόσο, από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στον Τύπο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παρουσία των χρυσαυγιτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ηλία Παναγιώταρου, που παρέστησαν και μάλιστα φωτογραφήθηκαν κανονικά, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση πλην ελαχίστων, από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρών στην εν λόγω εκδήλωση, εκτός των παραπάνω, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χαυτούρας, που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πορεία διαφοροποιήθηκε, και πλέον φέρεται ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην περιοχή, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος. 


φωτογραφία από το τοπικό istigmes.gr


φωτογραφία από το τοπικό istigmes.gr