Για να κάνεις την ετήσια συνδρομή σου, μπαίνεις στην πλατφόρμα του TPP, επιλέγεις το ποσό που επιθυμείς να προσφέρεις, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο λογαριασμός στον οποίον μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την ετήσια συνδρομή

Παράλληλα, τα προβλήματα με τις τραπεζικές συνδρομές μέσω πάγιες εντολής συνεχίζονται και παρακαλούμε τα μέλη μας να μεριμνήσουν ώστε οι συνδρομές τους στην καινούργια πλατφόρμα να ολοκληρωθούν και να είναι πάγιες, για να μπορούμε να καταρτίζουμε καλύτερα τον προϋπολογισμό μας και να ξεπεράσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσατε κάποια τεχνικό πρόβλημα ή δεν μπορείτε να βρείτε τον σχετικό τραπεζικό λογαριασμό, σας καλούμε να μας το γνωστοποιήσετε σε αυτό το email ([email protected]) ώστε να το επιλύσουμε.

Δεν έχουμε σταματήσει και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε το εγχείρημα της ανεξάρτητης, αδέσμευτης δημοσιογραφίας του ThePressProject. Επίσης, δεν πρόκειται ποτέ να νοθεύσουμε τη δημοσιογραφική μας ελευθερία κάνοντας κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι, που θα αποφασίζει για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών μας. Στηριζόμαστε στους αναγνώστες μας, και αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε δεοντολογικό παραπάτημα μπορεί να μας καταστρέψει, γιατί δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης για τους ανθρώπους που τώρα μας στηρίζουν από το υστέρημά τους. Το TPP δεν δέχεται χρήματα από το κράτος και τις τράπεζες, αλλά για να γίνεται αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη από τα χρήματα όλων των υπολοίπων. Εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες διαβάζουν τα άρθρα και τις αναλύσεις μας, παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας και μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Όλα αυτά χρειάζονται τη στήριξή σου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Γιατί η ανεξάρτητη ενημέρωση είναι ένα αγαθό που κοστίζει λίγα ευρώ κάθε μήνα και όταν δεν το πληρώνεις εσύ, το πληρώνει κάποιος άλλος, με τον οποίον δεν έχετε τα ίδια συμφέροντα.

Αν είσαι σταθερός αναγνώστης μας, φέτος ξεκίνα τη χρονιά σου με μια ετήσια συνδρομή στήριξης του ThePressProject, ή με τον παραδοσιακό τρόπο της πάγιας εντολής, κάθε μήνα.