Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezatoday, καθαρίστρια καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και «διόρθωσε» τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981, προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Καταδικάστηκε ερήμην  για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος», παρά το ότι είχε ζητήσει αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, έχοντας προσκομίσει ιατρική γνωμάτευση.

Από τον δικηγόρο της κατατέθηκε έφεση και η  υπόθεση θα εκδικαστεί τις 5 Μαρτίου. Σημειώνεται ότι η καθαρίστρια έχει 13 παιδιά, τέσσερα εκ των οποίων είναι ανήλικα. Όλα τα παιδιά της είναι άνεργα και ο σύζυγός της εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Καραβίδας, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ότι η γυναίκα ήθελε να μην χάσει τη θέση κι επέλεξε να πλαστογραφήσει το χαρτί, αλλάζοντας την ημερομηνία ώστε να εξασφαλίσει την ευπρεπή διαβίωση των παιδιών της. Όπως ανέφερε, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από 10-12 χρόνια και οδηγήθηκε στο ακροατήριο όπου απερρίφθη το αίτημα αναβολής.