Η Washington Post αναφέρει ότι από το πρωί του Σαββάτου χιλιάδες Αλβανοί διαδηλώνουν έξω από το κτήριο της Βουλής, ζητώντας την αποχώρηση του Ράμα. Κάποιοι από αυτούς διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες και προσπάθησαν να σπάσουν τις πόρτες του κτηρίου στο οποίο βρίσκεται το γραφείο του Ράμα.

Οι διαδηλωτές, ανάμεσα τους και βουλευτές της Δεξιάς, μπήκαν στο προαύλιο του κτιρίου χρησιμοποιώντας σιδερένιες βέργες για να σπάσουν τις πόρτες με αποτέλεσμα η αστρονομία να ρίξει δακρυγόνα. Ορισμένοι κατάφεραν να μπουν στο κτίριο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο.

Η αντιπολίτευση, ζητά τον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Ο πρώην πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, χαρακτήρισε «πολιτικό πτώμα» τον Έντι Ράμα και ζήτησε την παραίτηση του. «Πρέπει να έρθει και να αντιμετωπίσει την πιο μεγάλη διαδήλωση που γνώρισαν τα Τιράνα. Δεν υπάρχει τιμή, καμία ηθική. Σήμερα  έχει μετατραπεί ο Έντι Ράμα σε πολιτικό πτώμα και είναι στο χέρι των πολιτών πότε θα κάνουν την κηδεία».