Το προσκλητήριο για την ερχόμενη Παρασκευή, στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα), με είσοδο 7 ευρώ:
 
«Η καμπάνα σημαίνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την ημέρα της μεγάλης γιορτής!!!
 
Την 1η του Μάρτη σας περιμένουμε όλους στο ΙΛΙΟΝ plus, να τραγουδήσουμε παρέα τραγούδια παλιά! Να σας παρουσιάσουμε τραγούδια καινούρια! Να ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να τραγουδήσουμε μουσικές που θα φτιάξουν στιγμές καινούριες! Να ξαναζήσουμε τα περασμένα με μουσικές που μας έφεραν κοντά και κυρίως να ανταμώσουμε και πάλι, με ένταση, με ενέργεια, όπως παρέα ξέρουμε να κάνουμε!!!
Η 1η του Μάρτη είναι η μεγαλύτερη γιορτή. Είναι γιορτή της ύπαρξης, της αντάμωσης και της αγάπης. Είσαστε όλοι επίτιμοι καλεσμένοι μας».


 
Τα Γυμνά Καλώδια δημιουργήθηκαν το 2000 και η πορεία τους στον χώρο του ελληνικού ροκ ξεκίνησε και επίσημα τον Ιούνιο του 2005, με την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους. Σήμερα κυκλοφορούν την 8η δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο Έβαψα Μαύρο τον Ήλιο. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Χρήστο Καλογράνη (φωνή, κιθάρα), Θανάση Μπουρίκα (τύμπανα) και Κώστα Γεροδήμο (μπάσο).
 
Συνεργασία-αναφορά του γκρουπ θεωρείται το ντουέτο με τον Μάνο Ξυδούς (Πυξ Λαξ) στο τραγούδι «Μέσα στη νύχτα μου», ενώ η ροκ μπάντα συμμετέχει συχνά και σε αντιφασιστικά φεστιβάλ.