«Θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών», εκτίμησε σε σημείο της συνέντευξης της στον ΑΝΤ1 και έκανε και την εκτίμηση πως «θα είναι διψήφιο το ποσοστό μας στις εκλογές».

«Ούτε στον έναν θα επιτρέψουμε να γίνει πρωθυπουργός απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του ούτε στον άλλο για να συνεχίσει την πολιτική του», είπε. «Το Κίνημα Αλλαγής έχει κηρύξει τον πόλεμο και στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη συντήρηση της ΝΔ. Κάνουμε από πόλη σε πόλη όλης της Ελλάδας πορεία στον ελληνικό λαό», εκτίμησε επίσης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με το tvxs.gr.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κήρυξε τον πόλεμο επειδή βλέπει ότι χάνει, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η πορεία ροής των πραγμάτων έχει αντιστραφεί, καθώς τώρα ο κόσμος τρέχει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την κινητικότητα στον χώρο της Κεντροαριστεράς είπε: «Πέταξε έξω από το κόμμα του τους συντρόφους του που τον έκαναν πρωθυπουργό σαν στημένες λεμονόκουπες. Αυτές ήταν οι πρώτες στημένες λεμονόκουπες. Τώρα οι στημένες λεμονόκουπες βρίσκονται μέσα στο κόμμα του. Αφού λοιπόν τους έβαλε να ψηφίσουν τα πάντα και να τον στηρίξουν, τώρα αναζητά ερείσματα αλλού. Βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, από τη Δεξιά και από τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς»