Σύμφωνα με το News 247, το απόγευμα της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με εφόδους και ελέγχους της αστυνομίας σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών. Συγκεκριμένα, πρόκεται για σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Λεοφώρο Αλεξάνδρας, του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και της ΑΕΚ στον Άγιο Δημήτριο.
 
Αφορμή στάθηκαν τα πρόσφατα περιστατικά βίας, καθώς και η δημοσίευση βίντεο από περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου πέντε άτομα εμφανίζονται να ξυλοκοπούν και να τραυματίζουν με μαχαίρι μία 22χρονη, που φέρεται να ήταν οργανωμένη σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.  Όπως φαίνεται η ενέργεια αυτή οδήγησε στα σοβαρά επεισόδια που έκαναν χούλιγκανς στο Παπαστράτειο. Ο Γ. Βασιλειάδης τόνισε ότι είναι ανήσυχος με την εντεινόμενη βία ανάμεσα στους χούλιγκανς και για τον λόγο αυτό θα ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και θα επισκεφθεί τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην επιχείρηση συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις Τάξης και Ασφάλειας και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν πολεμοφοδίων αλλά και για τον εντοπισμό τυχόν ατόμων που απασχολούν.