Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7», ο Α. Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την προ ημερών τοποθέτηση του Νίκου Δένδια, που είχε δηλώσει ότι έχει άλλο ύφος από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, τονίζοντας ότι στη ΝΔ υπάρχει το δικό του ύφος απέναντι στο ύφος του Ν. Δένδια και του έτερου αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.

«Ο κ. Δένδιας έχει πέσει θύμα των τίτλων. Πράγματι, έχουμε διαφορά απόψεων και διαφορά ύφους. Είμαστε μια μεγάλη παράταξη όπου μπορούμε να συμφωνούμε στα μείζονα και να διαφωνούμε στα ελάσσονα. Ένα κόμμα είναι μια ορχήστρα και ο αρχηγός είναι ο μαέστρος. Ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ύφος comme il faut (καθωσπρέπει )Δένδια-Χατζηδάκη και στο δικό μου ύφος».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έφερε ως παράδειγμα τα όσα είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας στις ευρωεκλογές του 2014, προσθέτοντας πως αν το κόμμα του συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 26,5% και έχει διαφορά μεγαλύτερη των τριών μονάδων από το δεύτερο κόμμα, θα ξημερώσει μια νέα πολιτική πραγματικότητα.

«Στις ευρωεκλογές του 2014 ο κ. Τσίπρας είπε 25 ψηφίζουμε 26 φεύγουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26% και ο πήχυς είναι αυτός που έβαλε ο κ. Τσίπρας, ο,τιδήποτε πάνω από 26% με 3,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Στις εθνικές εκλογές η διαφορά ήταν διπλάσια από τις ευρωεκλογές, έτσι θα γίνει και τώρα. Το σύνθημά μας είναι στις 26 ψηφίζουμε στις 27 φεύγουν. Υπάρχει ρεύμα “φύγετε” το οποίο θα εκφραστεί στην κάλπη. Την επόμενη μέρα θα βρισκόμαστε σε μια νέα πολιτική πραγματικότητα».