Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο Κ. Ρέγκλινγκ ρωτήθηκε για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και έκανε λόγο για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα είχε δημοσιονομικό έλλειμμα 15,5% του ΑΕΠ και πλέον καταγράφει διαρκώς πρωτογενή πλεονάσματα, κάτι που, όπως σημείωσε, δείχνει ότι επήλθε μια τάξη στα δημοσιονομικά της χώρας.

Ο Ρέγκλινγκ ανέφερε πως «τα χειρότερα βρίσκονται πίσω για την Ελλάδα», αλλά η χώρα «δεν έχει φθάσει στο τέλος του δρόμου», καθώς «υπάρχουν μεταρρυθμίσεις που πρέπει ακόμη να εφαρμοστούν και πως οι προσπάθειες θα πρέπει να εστιάσουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης».

Ερωτηθείς για την προ ημερών δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με πρόωρη αποπληρωμή μέρους των δανείων του ΔΝΤ από την Ελλάδα, ο Ρέγκλινγκ έκανε λόγο για «θετικό σημάδι» και υπογράμμισε πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί με τους δανειστές. «Εφόσον η Ελλάδα θέλει να αποπληρώσει το ΔΝΤ νωρίτερα θα πρέπει να διαβουλευτεί με του πιστωτές της», ανέφερε χαρακτηριστικά.