Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», ο Ν. Παππάς υποστήριξε ότι υπάρχουν επίμονα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, καθώς υπάρχει αύξηση σε όλους τους κλάδους παραγωγής, ενώ η ανεργία θα φτάσει τις 10 μονάδες μείωσης από τα τέλη του 2014.

«Βρισκόμαστε σε μια πορεία, όπου τα σημάδια της ανάκαμψης είναι επίμονα. Η ανεργία θα φτάσει τις 10 μονάδες μείωσης από τα τέλη του 2014, οι παραγωγικοί φορείς το αναγνωρίζουν, τα επιτόκια που δανειζόμαστε είναι σε ιστορικά χαμηλά και σε όλους τους κλάδους έχουμε αύξηση της παραγωγής».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη και τις κατηγορίες κομμάτων της αντιπολίτευσης περί σκανδάλου, ο Ν. Παππάς ανέφερε πως το κλίμα γύρω από την υπόθεση δημιουργείται από τις εφημερίδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποτελεί χρηματοδότη της ΝΔ και διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα.

«Πρωτοσέλιδα, κυρίως των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη, χρηματοδότη της Νέα Δημοκρατίας, ο οποίος διώκεται για τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα, 2 τόνους ηρωίνης Noor 1 και έχει μπει στην πρωτοπορία να βοηθήσει ένα κόμμα που είναι ηθικά απαξιωμένο, που έχει στενούς συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να καταδικάζονται για παιδεραστία, τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει προσωπικά δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων, να χρηματοδοτείται ο οικογενειακός προϋπολογισμός του μέσω της συζύγου του, με offshore που δεν τη δήλωσε στο πόθεν έσχες του. Και έρχεται ο χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας για να δημιουργήσει τέτοιου είδους ζητήματα».