του Θάνου Καμήλαλη

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι δύσκολοι για να μείνει κάποιος εκτός Βουλής, αλλά οι ακραίοι εντός ΝΔ πολλοί, ο Ψαριανός είναι αποφασισμένος να πετύχει και να χτίσει το όνομά του. Θέλει αντισύριζα ρατσισμό ο ψηφοφόρος; Ο Ψαριανός είναι εδώ, σε «κρεσέντο» κατά των Ρομά:

Τον Μάρτιο του 2018 πάντως, επίθεση στους Ρομά είχε κάνει και ο βουλευτής της ΝΔ, Δαβάκης, λεγοντας σε ομιλία του «δε θέλω να με ψηφίσουν οι αθίγγανοι, λυπάμαι τα παιδιά που έχουν τέτοιους γονείς». Τότε, πηγές της ΝΔ έκαναν λόγο για «ενόχληση Μητσοτάκη» και ο Δαβάκης ζήτησε συγγνώμη, επικαλούμενος «την ένταση της στιγμής». Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Έχει Ρουβικωνολαγνία ο ψηφοφόρος και πιστεύει ότι πρόκειται για συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Ψαριανός είναι εδώ, με διαδοχικές αναρτήσεις του, να εκλιπαρεί τη νέα του ηγεσία για λίγη προσοχή. Θέλει σεξισμό ο ψηφοφόρος. Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ είναι και πάλι εδώ:

Μετά, να το αναφέρουμε, ζήτησε «συγγνώμη από το Εφάκι»

Όποτε, «αγαπημένη» Νέα Δημοκρατία, ξέρω ότι έχουμε τις διαφορές μας αλλά, μια που μιλάμε για βουλευτή με απόψεις που κυκλοφορούν στον κόσμο,μπορείς να κάνεις ένα από τα παρακάτω δύο:

α) Να τον αφήσεις ήσυχο, να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. Με τον Μπογδάνο δεν σε πίστευα, το ομολογώ, αλλά βρήκες το στοιχειώδες ήθος (μάλλον τα κατάφερε αυτός). Αν το κάνεις ο βουλευτής, θα βρει στέγη, δεν τον φοβάμαι. Kαι θα κρατήσει την συνέπεια του να κινείται γραμμικά στο πολιτικό φάσμα, προς μία κατεύθυνση.

Ή

β) να του δώσεις αυτό που ζητάει, μια καλή θέση, στο Επικρατείας ας πούμε, ώστε, λόγω του στοιχειώδους καθωσπρεπισμού που αυτή θα επιβάλει, να περιορίσει λίγο τον εαυτό του και το καθημερινό του δηλητήριο. Στο κάτω κάτω, τον καταλαβαίνω, την προσοχή σου ζητάει ο έρμος.