Αυτό που βλέπετε και αυτό που είδατε όλες τις ημέρες που προηγήθηκαν, κατέστη δυνατό χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ορέστη Βέλμαχου, του Θάνου Kαμήλαλη, του Μηνά Κωνσταντίνου, της Ζωής Παπαδόπουλου, του Κωνσταντίνου Πουλή και της Τζένης Tσιροπούλου. Επίσης κατέστη δυνατό χάρη στην εργατικότητα αλλά και την επινοητικότητα του Παντελή Παντελόγλου, ο οποίος εκτός από το να σχολιάζει, να συζητά και να κάνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για το περιεχόμενο των συνεντεύξεων, είναι ο άνθρωπος χάρη στον οποίον μπορέσαμε με πενιχρά οικονομικά μέσα και στην πραγματικότητα χωρίς την απαραίτητη τεχνική υποδομή που θα χρειαζόταν για κάτι τέτοιο, να φέρει εις πέρας αυτό το έργο.

Για κάθε τι που μας επισημαίνετε ότι δεν πήγε καλά, η απάντηση είναι πρώτον ότι το ξέρουμε και δεύτερον ότι μαζεύουμε χρήματα για να το κάνουμε.

Έτσι, αυτή την περίοδο κάναμε μία εντελώς στοιχειώδη ανακαίνιση στο στούντιό μας, αρκετά ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε αυτά που του ζητήσαμε. Αλλάξαμε τον ηχητικό εξοπλισμό και προσθέσαμε ένα ακόμη σκηνικό, με πάρα πολλές ώρες εργασίας, δικής μας και του τεχνικού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι συνεντεύξεις που παρακολουθήσατε και η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη των αποτελεσμάτων.

Όλα αυτά στοιχίζουν χρήματα, τα οποία καλύπτονται αυτή τη στιγμή αποκλειστικά από τις εισφορές των συνδρομητών μας. Το ThePressProject δεν έχει καμία οικονομική και κομματική εξάρτηση από οποιονδήποτε φορέα. Τα καλά νέα είναι ότι για αυτόν τον λόγο μπορέσαμε να κάνουμε μία συζήτηση η οποία βεβαίως δεν θα ικανοποιεί τους πάντες, αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητη από κάθε καθοδήγηση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όσοι μας παρακολουθούν ξέρουν πόσο σπανίζει αυτό το χαρακτηριστικό στις μέρες μας. Η ενημέρωση σε κεντρικό επίπεδο αποκτά ενόψει των εκλογών ολοένα και πιο καθαρά οπαδικά χαρακτηριστικά. Εντοπίζεται ο αντίπαλος, εντοπίζονται οι αδυναμίες του και ποτέ κανείς δεν στρέφει τον καθρέφτη στον εαυτό του για να δει και εκεί τις πιθανές αδυναμίες.

Αυτό που κάνουμε στοιχίζει σε χρήμα και σε εργατοώρες, και για αυτό ζητάμε εφόσον παρακολούθησες και παρακολουθείς την κάλυψη των εκλογών από το ThePressProject, να μην ξεχνάς να στηρίζεις το αγαπημένο σου Μέσο με μία πάγια εντολή. Αν παρακολούθησες την ενημέρωση κατά την προεκλογική περίοδο από το ThePressProject και δεν είσαι ακόμη συνδρομητής, τότε κάνε τη συνδρομή σου σήμερα.

Η ελεύθερη ανεξάρτητη δημοσιογραφία σπανίζει ολοένα και περισσότερο. Κοστίζει μόνο 5 ευρώ το μήνα.

Μην ξεχνάς ότι η φωνή του ThePressProject θα παραμένει ζωντανή όσο υπάρχουν συνδρομητές. Αν θέλεις να παραμείνει ζωντανή, μην αφήνεις αυτήν την ευθύνη σε άλλους.

Μπορείς να μας στηρίξεις με ένα κλικ εδώ