Η έκθεση Artists for Athens Pride V παρουσιάζει έργα που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από 24 καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, προσφέροντας σε φιλότεχνους και συλλέκτες την ευκαιρία να αποκτήσουν έργα σε προσιτές τιμές, και συγχρόνως να υποστηρίξουν το έργο του Athens Pride, επιτρέποντάς του να διεξάγει δωρεάν πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η επίδειξη ευαισθησίας και συνείδησης από την πλευρά των καλλιτεχνών, καθιστά το Athens Pride το μοναδικό Pride που χρηματοδοτείται κυρίως από τον εικαστικό χώρο.

Έργα προσφέρουν οι καλλιτέχνες: Έμι Αβόρα, Ανδρέας Αγγελιδάκης, Λυδία Ανδριώτη, Δημήτρης Αντωνίτσης, Βασίλης Βασιλακάκης, Αλέξανδρος Βασμουλάκης, Κωστής Βελώνης, Γιωργής Γερόλυμπος, Χάρις Επαμεινώνδα, Christa Holka, Κωνσταντίνος Κακανιάς, Χριστίνα Κάλμπαρη, Κατερίνα Κάνα, Μαρία Κόντη, Γεωργία Κοτρέτσος, Τζένη Μαρκέτου, Μαρία Παπαδημητρίου, Νίνα Παππά, Αντώνης Πίττας, Άγγελος Πλέσσας, Πάολα Ρεβενιώτη, Άγγελος Σκούρτης, Δημήτρης Τζαμουράνης, Πέτρος Χρυσοστόμου.

Παράλληλα, χάρη στην ευγενική παραχώρηση του Sea & Sun θα γίνει κλήρωση για δύο ταξίδια στην Σαντορίνη:

1.Timedrops Monumental Houses, Εμπορείο:  3 νυχτες για 4 άτομα  στην «Ηφαίστειο» σουίτα με ιδιωτική πισίνα και πολλά εξτρά. www.timedropsmonumentalhouses.com
2. Εν Πλω Boutique Suites, Μπαξέδες Οία:  3 νύχτες για 2 άτομα  με πολλά εξτρά. www.hotelenplo.gr
——————-

Κοκτέιλ: Σάββατο 30 Μαρτίου, 18.00 – 24.00
Δημοπρασία: 20.00 – 22.00
Κλήρωση λαχειοφόρου: 22.00
Είσοδος:  €5 ελάχιστη δωρεά στο Athens Pride
Υποδοχή: Ιάσονος 45
Διάρκεια έκθεσης: 28 – 30 Μαρτίου
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 12.00-18.00