Του Κώστα Εφήμερου

Στην σημερινή ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ που ήρθε μετά την δημοσίευση στο διαδίκτυο της λίστας μοριοδότησης από το ThePressProject διαβάζουμε ότι «ο πίνακας που δημοσιεύουν διάφορα ιστολόγια  καταρτίσθηκε μηχανογραφικά, βάσει των δηλωθέντων από τους υποψηφίους προσόντων, και εγκαταστάθηκε σε δοκιμαστικό περιβάλλον. Η δε δημοσιοποίησή του είναι προϊόν προσπέλασης στο δοκιμαστικό περιβάλλον από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους».

Με άλλα λόγια κάποιοι χάκερ σαν και εμάς απόκτησαν πρόσβαση στο δοκιμαστικό περιβάλλον της ΝΕΡΙΤ και διέπραξαν κάποια φοβερή άνομη πράξη. Παρακάτω παραθέτουμε screenshot του δοκιμαστικού περιβάλλοντος της ΝΕΡΙΤ που περιέργως μοιάζει υπερβολικά με την ιστοσελίδα της. Εκεί δηλαδή που τα δημοσιεύσανε και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Κύριε Προκοπάκη δεν ξέρω σε τι εποχή ζείτε αλλά το 2014 δεν μπορείτε να λέτε ό,τι σας κατέβει και να ελπίζετε ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι τους. Αυτά παρήλθαν προ δεκαετίας. Με τέτοιες ανακοινώσεις επιβεβαιώνετε ότι χειρίζεστε την δημόσια περιουσία σαν τον Γκούφυ που προσπαθεί να περπατήσει με τακούνια.