Κάποτε ήταν μια σατιρική εκπομπή. Όταν κυβερνούσε ακόμα ο καθηγητής που δεν μπορούσε να μιλήσει ελληνικά ήταν ξεκαρδιστική, όταν ήρθε ο άνθρωπος που ήπιε το αμίλητο νερό ήταν απολαυστική, μετά που τα ηνία της χώρας ανέλαβε ο εγγονός εξ Αμερικής έγινε φοβερή και σήμερα -στην Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά- είναι απαραίτητη.

Η Ελληνοφρένεια είναι η εκπομπή που καλείται πιο συχνά από το ΕΣΡ, από το πλέον ανυπόληπτο συμβούλιο που υποφέρει από στραβισμό εδώ και χρόνια. Σήμερα ελέγχεται πάλι για την «ποιότητα του προγράμματος» της και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον ελεγκτικό φορέα που έχει επιβάλει πρόστιμο 5.000€ επειδή ο Θύμιος αποκάλεσε «ξεδιάντροπη» την κυβέρνηση.

Χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης χαιρέτησε ναζιστικά κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για την περιφέρεια της Κρήτης. Θα το είδατε στα δελτία ειδήσεων. Το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου οργάνωσε εκπομπή με θέμα την Χρυσή Αυγή και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε τηλεφωνική συνέντευξη του Μιχαλολιάκου από τις φυλακές του Κορυδαλλού.  

Αν έτυχε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε από τα παραπάνω, σας παρακαλώ, ακούστε τώρα το απόσπασμα της Ελληνοφρένειας από την εκπομπή της 12ης Δεκεμβρίου του 2013.

Πείτε μου τώρα εσείς ποιος κάνει σάτιρα και ποιος όχι…




O Χριστόφορος Κάσδαγλης έχει αναλάβει μια δύσκολη αποστολή και θα απουσιάσει για λίγες ημέρες από αυτήν εδώ τη στήλη. Διαβάστε για πού το έβαλε με ένα κλικ εδώ.