Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά:
 
1. Βάννα Βουρβουτσιώτου, ιατρός. Ζει στην Αρχαία Κόρινθο. Διατηρεί Ιατρείο στην Κόρινθο και ενεργοποιείται σε δομές αλληλεγγύης του Νομού.
 
2. Ειρήνη Κατσιμπρή, ιστορικός και πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας. Συμμετείχε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973.
 
3. Νίκος Κουρτζής, ιατρός χειρούργος-ορθοπεδικός, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Πατρών. Διετέλεσε Νομαρχιακός σύμβουλος 2002-2006 και δήμαρχος Ευρωστίνης 2007-2010.
 
4. Περικλής Μενούνος, δασολόγος, αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου από το 2009 έως το 2012 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από 2013 ως σήμερα. Μέλος του συλλόγου προστασίας του δάσους «Κυλλήνειος Αδωνης».
 
5. Μαρίνα Πιέρρου, δικηγόρος. Ασκεί τη δικηγορία στη Νεμέα. Δραστηριοποιείται στην υποστήριξη πολιτών των οποίων η κατοικία κινδυνεύει από πλειστηριασμούς.
 
6. Μαίρη Ρίσκα, συνταξιούχος, με έντονη συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό τομέα, μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ και της ΓΣΕΕ.
 
7. Θοδωρής Τσιάνος, με σπουδές οικονομικών. Πρόεδρος στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας 2007-2012. Το 2013 μαζί με άλλους αγρότες της Νεμέας ίδρυσε τον Αγροτικό Σύλλογο Νεμέας.
 
8. Βλάσης Τσιόγκας, αγρότης, γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κλημεντίου-Πασίου και μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού της πρωτοβουλίας αγροτών.
 
9. Γιώργος Τσόγκας, δικηγόρος. Διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων και Αντιδήμαρχος. Υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010 και στη συνέχεια υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
 
10. Γιώργος Ψυχογιός, δικηγόρος, μετέχει σε ομάδες νομικής αλληλεγγύης κατά των «χαρατσιών», την ακύρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κρατουμένων. Μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Εν ενεργεία ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.