Υπέβαλε έγγραφα στο Wikileaks

Μπορείτε να υποβάλλετε έγγραφα ανώνυμα στο Wikileaks μόνο μέσω δικτύου Tor (δες παρακάτω). Το Wikileaks σας προτείνει επίσης να διαβάσετε τις συμβουλές για πληροφοριοδότες (επίσης παρακάτω) πριν υποβάλλετε οποιοδήποτε έγγραφο. Προκειμένου να στείλετε πληροφορίες για την ελληνική διαπραγμάτευση μην ξεχάσετε να διαβάστε το «Ντοκουμέντα για το OpenProject». Τα έγγραφα που υποβάλλονται στο Wikileaks προσφέρονται για επεξεργασία από τη συντακτική ομάδα του Wikileaks ωστόσο όσα θα φέρουν στο τίτλο το Open Project θα είναι διαθέσιμα και για στην συντακτική ομάδα του ThePressProject για επεξεργασία και ανάρτηση στην πλατφόρμα διαφάνειας OpenProject.

wlupld3ptjvsgwqw.onion

Αντιγράψτε αυτή τη διεύθυνση στον Tor Browser. Όσοι θέλουν να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης κατά την αποστολή μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δημόσιο κλειδί PGP του Wikileaks (για πληροφορίες βλέπε παρακάτω). Η σελίδα του Wikileaks δεν λειτουργεί στα ελληνικά ωστόσο θα βρείτε μεταφρασμένες οδηγίες στο «Ντοκουμέντα για το OpenProject»

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο Tor ή οι πληροφορίες που θέλετε να στείλετε είναι πολύ μεγάλου μεγέθους το Wikileaks μπορεί να προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους υποβολής. Επικοινωνήστε μαζί του ή αν θέλετε βοήθεια στα ελληνικά επικοινωνήστε μαζί μας για να σας φέρουμε σε επαφή (αφού διαβάστε πρώτα τις συμβουλές για πληροφοριοδότες).

Βοήθησε μας να διαθοθεί αυτή η δυνατότητα μοιράζοντας τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το #OpenProjectLeaks. Μην περιμένετε τα συστιμικά ΜΜΕ, είναι στο χέρι σας

Αν θέλετε βοήθεια προκειμένου να συνδεθείτε στο ασφαλές δίκτυο Tor μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω chat με ένα κλικ εδώ. Αν θέλετε βοήθεια στα ελληνικά μπορείτε να μιλήσετε και μαζί μας.

Αν γνωρίζετε το Tor αλλά θέλετε να επικοινωνήσετε με το Wikileaks για κάποιο άλλο λόγο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασφαλές chat μέσω του Tor σε αυτή τη διεύθυνση: https://wlchatc3pjwpli5r.onion

Το Wikileaks προτείνει την σύνδεση μέσω Tor

Shares

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ

Η δημοσιογραφία όπως την αντιλαμβανόμαστε έχει κόστος. Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως επαγγελματικό μέσο με αξιοπρεπείς μισθούς, ασφάλιση και να διαθέτουμε χρόνο και χρήμα για την παραγωγή ειδικών αφιερωμάτων όπως αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Μπορείς να μας ενισχύσεις με ένα από του παρακάτω τρόπους:

ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΩΡΕΑ

Επισκέψου τη σελίδα υποστήριξης για να κάνεις μια δωρεά στο ThePressProject. Μπορείς να το κάνεις είτε με PayPal, είτε μέσω χρεωστικής κάρτας (χρησιμοποίησε το PayPal και πάτα το Continue κάτω και αριστερά), είτε με κατάθεση σε κάποιο από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Οι έκτακτες δωρεές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αυτές τις ημέρες για το TPP προκειμένου να καλυφθούν τα αυξημένα έξοδα εξαιτίας του Πάσχα.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ 1101

Από τον Νοέμβριο του 2015 το ThePressProject έχει ιδρύσει την πλατφόρμα των 1101. Μια πλατφόρμα υποστήριξης της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας όπως την αντιλαμβανόμαστε στο TPP αλλά όχι αποκλειστικά για εμάς. Το TPP απαιτεί 5800 μέλη προκειμένου να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα και μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί 2654. Το κόστος συνδρομής στους 1101 είναι μόλις 5€ το μήνα, όσο δηλαδή μια κυριακάτικη εφημερίδα το μήνα και παρόλο που εμείς δεν προσφέρουμε μουσικά CD αυτό που έχουμε να σας δώσουμε αξίζει πραγματικά πολύ περισσότερα...